O'Driscolls Irish Whiskey trostruko destilovan premium viski 0.7l

quantity
-1+
truck

O'Driscolls Irish Whiskey je izvanredan proizvod koji predstavlja savršen spoj zlatnog žita i ječmenog slada. Ovaj viski prolazi kroz trostruku destilaciju i zatim sazreva u burbon bačvama minimalno 3 godine, što mu daje prepoznatljivu glatkoću karakterističnu za irski viski. Svojim bogatim nasleđem i tradicijom, O'Driscolls viski donosi jedinstvenu kombinaciju ukusa koja će zadovoljiti čula ljubitelja viskija.
O'Driscolls je ponosna irska destilerija koja ima dugu i bogatu istoriju u proizvodnji viskija. Sa sedištem u srcu Irske, sinonim je za kvalitet i autentičnost. Posvećenost tradicionalnom načinu proizvodnje, uključujući trostruku destilaciju i sazrevanje u burbon bačvama, čini je liderom u svetu irskog viskija. O'Driscolls destilerija je posvećena očuvanju nasleđa irskog viskija i pružanju vrhunskog iskustva ljubiteljima ovog pića širom sveta.
Ono što O'Driscolls Irish Whiskey čini posebnim je način potpunog sazrevanja. Ovaj viski dobija bogatstvo i složenost zbog 100% sazrevanja u burbon bačvama, što posebno ističe slatki profil. Duboke note vanile se savršeno sljubljuju sa glatkom teksturom, čineći O'Driscolls Irish Whiskey neodoljivim izborom za one koji traže viski koji kombinuje tradiciju sa modernim u svakom gutljaju.