Pinaq blue 1l

quantity
-1+
truck

Pinaq Blue je izvanredan koktel koji će vas osvojiti svojom svežinom i jedinstvenom svetlo plavom bojom. Ovaj neodoljivi napitak predstavlja harmoničnu kombinaciju egzotičnog tropskog voća, blage petostruko destilovane votke i visokokvalitetnog VSOP konjaka. Svojim privlačnim izgledom i osvežavajućim karakterom, ovaj koktel je idealan izbor za sve ljubitelje jedinstvenih ukusa i luksuznih pića.
Brend Pinaq je sinonim za inovaciju i vrhunski kvalitet u svetu alkoholnih pića. Njihova strast prema stvaranju neodoljivih koktela rezultira jedinstvenim i osvežavajućim napicima, kao što je Pinaq Blue, koji donose harmoniju egzotičnih tropskih voćnih nota, pažljivo destilovane votke i vrhunskog VSOP konjaka. Pinaq se ističe svojom sposobnošću da stvori ne samo nezaboravne ukuse, već i vizuelne doživljaje, zahvaljujući karakterističnoj svetlo plavoj boji svojih koktela.
Ono što Pinaq Blue čini posebnim je neodoljiva aroma citrusa i bogat ukus. Na nosu, otkriva sveže arome citrusa, s posebnim naglaskom na note limuna i drugog citrusnog voća. Na nepcu, Pinaq Blue pruža izvanredno uživanje u citrusnim notama, blagoj slatkoći i osvežavajućoj kiselini. Svetlo plava boja ovog koktela dodatno unosi šarm i atraktivnost, čineći ga savršenim izborom za različite prilike. Bilo da ga pijete čistog, sa ledom ili u kombinaciji sa drugim pićima, Pinaq Blue će vas oduševiti svojim jedinstvenim karakterom.