Pinaq colada 1l

quantity
-1+
truck

Pinaq Colada je egzotični koktel inspirisan kultnim Piña Colada koktelom, predstavljajući savršen spoj ananasa, kokosa i kremaste teksture. Otkriva sočne arome slatkog ananasa, dok se blage note kokosa diskretno poigravaju u pozadini. Na nepcu, ovaj liker isporučuje osvežavajući i slatkasti ukus ananasa, savršeno balansiran sa kremastim kokosom, stvarajući neodoljivu harmoniju ukusa.
Brend Pinaq je sinonim za inovaciju i vrhunski kvalitet u svetu alkoholnih pića. Njihova strast prema stvaranju neodoljivih koktela rezultira jedinstvenim i osvežavajućim napicima, kao što je Pinaq Blue, koji donose harmoniju egzotičnih tropskih voćnih nota, pažljivo destilovane votke i vrhunskog VSOP konjaka. Pinaq se ističe svojom sposobnošću da stvori ne samo nezaboravne ukuse, već i vizuelne doživljaje, zahvaljujući karakterističnoj svetlo plavoj boji svojih koktela.
Ovaj liker nije samo savršen za pripremu klasičnog Piña Colada koktela, već može biti ključni sastojak i drugih koktela. Bez obzira na način konzumacije, Pinaq Colada je poziv na mentalno putovanje ka tropskom rajskom ostrvu, pružajući trenutke potpunog uživanja i opuštanja. Svojom osvežavajućom prirodom, ovaj koktel je simbol leta i sunca, čineći svaki trenutak posebnim i donoseći vam tropsku magiju u svakom gutljaju.