Pionir kesten desert 30g

quantity
-1+
truck

Kesten Desert je čokoladica bogatog i jedinstvenog ukusa, savršena za sve ljubitelje čokolade. Sa 8% kesten praha, donosi autentičan ukus kestena u svakom zalogaju. Svaka čokoladica pruža energiju od 1795 kJ na 100 grama proizvoda, čineći je idealnim izborom za brzu i ukusnu užinu.
Pionir je jedno od najprepoznatljivih imena na tržištu slatkiša i konditora, prisutno od 1946. godine. Kroz decenije, ova kompanija je stvorila neke od kultnih proizvoda kao što su Menthol i Negro bombone, te Galeb čokolada. Pionir posluje na visokim svetskim standardima, sa moderno opremljenom fabrikom kapaciteta od 32.000 tona godišnje i širokim spektrom proizvoda koji obuhvataju bombone, peciva, čokolade i deserte.
Ono što Kesten Desert čini posebnim je njegov jedinstveni sastav. Osim kestena, ova čokoladica se sastoji od pažljivo odabranih sastojaka kao što vrhunska kakao masa i palmina mast, koji zajedno stvaraju neodoljivu harmoniju ukusa. Za razliku od mnogih drugih čokoladica, Kesten Desert se ističe svojom jedinstvenom kombinacijom kestena i čokolade, pružajući vam nezaboravan ukus koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju.