Pionir medeno srce 150g

quantity
-1+
truck

Medeno srce je omiljeni medenjak u našoj zemlji, koji osvaja ukusom i simpatičnom srcolikom formom. Dolazi u pakovanju od 150 grama i čini savršen dodatak vašoj slatkoj kolekciji. Svako medeno srce je pažljivo izrađeno, kombinujući hrskavu čokoladnu oblogu medenjaka s bogatim mednim punjenjem. Idealan je izbor za sve ljubitelje čokolade i meda, pružajući vam neodoljivu kombinaciju ukusa u svakom zalogaju.
Pionir je jedno od najprepoznatljivih imena na tržištu slatkiša i konditora, prisutno od 1946. godine. Kroz decenije, ova kompanija je stvorila neke od kultnih proizvoda kao što su Menthol i Negro bombone, te Galeb čokolada. Pionir posluje na visokim svetskim standardima, sa moderno opremljenom fabrikom kapaciteta od 32.000 tona godišnje i širokim spektrom proizvoda koji obuhvataju bombone, peciva, čokolade i deserte.
Ono što Medeno srce čini posebnim je jedinstvena tekstura i bogat ukus. Unutrašnji deo svakog medenog srca obogaćen je punjenjem od meda, što ga čini neodoljivo kremastim i ukusnim. Ovaj proizvod je savršen izbor kako za posebne trenutke kada želite da se počastite, tako i za periode posta, jer zadovoljava vaše slatke želje, pružajući vam pri tome hranljivu i ukusnu opciju.