Vinjak barik 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Vinjak iz Podruma Palić predstavlja pažljivo kreiranu kombinaciju vinskih destilata od najkvalitetnijeg belog grožđa iz palićkog regiona. Nakon što odleže najmanje tri do pet godina u buradima od francuskog hrasta, ovaj vinjak postaje pravo remek-delo punog ukusa. Sa primamljivim notama karamele, kandirane kore pomorandže, crvenog bobičastog voća i cimeta, uz dodatne naznake hrasta i mrvljenog bibera, pruža jedinstveno iskustvo svima koji ga probaju.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Ono što ovaj vinjak čini posebnim je ne samo izbor najfinijih grozdova, već i pažljiva obrada i odležavanje u hrastovim buradima. Ovaj proces je zaslužan savršenu harmoniju ukusa i arome, čineći vinjak Podruma Palić omiljenim izborom za uživanje nakon obroka. U širokoj čaši, bez dodatka leda, ova izvanredna kapljica će vas očarati svojom bogatom i slojevitom aromom, čineći svaki trenutak posebnim.