Rakija od divlje kruške - Potpis 0.7L - XO Barik

quantity
-1+
truck

Zamislite ekskluzivnost i prefinjenost pića ograničenog na samo 100 boca u celom svetu, od kojih svaka oličava suštinu ljubavi i posvećenosti pažljivo pretočenu iz arhive destilerije Potpis. Proizvedena od divljih krušaka, sa jačinom od 42,0 vol%, rakija Potpis XO Arhiva najbolje se konzumira kao dižestiv, a preporučena temperatura serviranja je 16-18°C, što obezbeđuje savršeno uživanje u svakom gutljaju.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Posebnost Potpis XO Arhive je izuzetno strpljenje i trud koji su uloženi u kvalitet i jedinstvenost rakije od divlje kruške, koja je pažljivo čuvana 12 godina pre nego što je predstavljena na tržištu. Pedantan i promišljen proces izrade obezbedili su specifične arome i prefinjen profil ukusa, koji uvode nove, smele senzacije u omiljeno tradicionalno piće. Pored toga, vlasništvo nad ovom prepoznatljivom rakijom dolazi sa mestom u arhivi i komercijalnim sertifikatima, što je čini ne samo pićem - već i simbolom prestiža i svedočanstvom finog ukusa.