Rakija od dunje - Potpis 0.7L - 5 godina Barik

quantity
-1+
truck

Potpis dunjevača se proizvodi prema proizvedena autentičom metodom, te dvostrukom destilacijom u bakarnom kazanu na drva od 500 litara. Koristeći leskovačku dunju, poznatu sortu u regionu, ova rakija je pravi izbor za sve zaljubljenike tradicionalnih ukusa i aroma. Trogodišnje odležavanje u buradima od srpskog hrasta ogleda se u procesu sazrevanja koje je zaslužno za dubinu i karakter ukusa. Spoj ovog specifičnog procesa i zlatne boje daje Dunji tradicional sofisticirani štih koji će oduševiti hedoniste najistančanijeg ukusa.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Pedantna pažnja posvećena detaljima u svakom koraku proizvodnje čini Potpis dunju prepoznatljivom i jedinstvenom. Izbor leskovačke dunje i dvostruke destilacije u bakarnom kazanu na drva na najbolji način održava suštinu tradicionalnih metoda i autentičnosti. Odležavanje u srpskom hrastu od 3 godine daje ovoj rakiji izrazit ukus, a zlatna boja joj poklanja privlačan izgled. Serviranje na temperaturi od 16-18°C omogućava da se jedinstveni ukus i aroma u potpunosti stope, stvarajući poseban doživljaj koji ga uzdiže iznad običnih rakija.