Rakija od kajsije - Potpis 0.7L - 5 godina Barik

quantity
-1+
truck

Potpis kajsija se tradicionalno proizvodi i destiluje u bakarnom kazanu na drva od 500 litara. Jedinstven profil ukusa pruža joj Kečkemetska ruža, a a nakon što odleži najmanje godinu dana u inertnom sudu, kajsija tradicional postaje kristalno čista. Da bi u potpunosti uživali u svim njenim čarima i punoći arome i mirisa, najbolje je da se posluži na temperaturi 14-16°C.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Tradicionalni način proizvodnje i korišćenje bakarnog kazana na drva, daje poseban karakter ovoj rakiji od kajsije. Kečkemetska ruža donosi spoj ekskluzivnosti i prefinjenosti, a proces odležavanja od najmanje godinu dana u inertnoj posudi kompleksnost i bogatstvo ukusa. Serviranje na određenoj temperaturi osigurava da se svi njeni nijansirani ukusi i arome pravilno dožive, što doprinosi jedinstvenoj privlačnosti ove izuzetne rakije. Bilo da je odabrana za poklon ili lično uživanje, savršeno se uklapa uz bilo koju postavku stola i priliku.