Potpis kavadon 5 0,7

quantity
-1+
truck

Jedinstvena rakija od soka jabuke napravljena je po tradicionalnom starom receptu nalik na Kalvados. U sortimentu se nalazi bogata sorta jabuka Greni smit, ajdared, zlatni delišes, crveni delišes, petrovača, kožara i kolačara. Odležavši 8 godina u hrastovim i dudovim buradima, Potpis Kavadon XO ima bistar, tamni crvenkasto-ćilibarni izgled. Sa aromom konjaka, vanile, pečenih jabuka, karamele, oraha, cimeta i suvog voća, obećava jedinstven i složen profil ukusa.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Ono što izdvaja Potpis Kavadon XO od većine rakija je ograničena proizvodnja od 350 litara godišnje, koja osigurava ekskluzivnost i akcenat na kvalitet. Profil ukusa odlikuju blago izbalansirane note pečenih jabuka, te arome svežih orašastih plodova koji podsećaju na kalvados. Služena na temperaturi od 16-18 °C, ova rakija oslikava suštinu tradicionalne izrade i bogatstvo odabranih sorti jabuka. Kombinacija starenja, sortimenta i metodične izrade doprinosi posebnom i nezaboravnom iskustvu za sve rođene ljubitelje vrhunskih žestokih pića.