Liker od maline - Potpis 0.7L

quantity
-1+
truck

Već bogata, tamno ružičasta boja Potpis likera malina svedoči o njegovom jedinstvenom sastavu. Ova raskošna mešavina nastaje postupkom maceracije maline u destilatu od jabuke. Nakon prvog otpijenog gutljaja, stvara se osećaj slatke harmonije meda koju prožima prepoznatljiv ukus svežih, domaćih malina. Kada se posluži blago rashlađen, dolazi do izražaja složenost i prefinjenost profila ukusa, nudeći neuporedivo iskustvo za nepce.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Svojim jedinstvenim tamno ružičastim izgledom, Potpis liker od maline ugađa svim čulima, što ga čini posebnom ponudom za one koji traže novo iskustvo u svojoj čašici. Izuzetan spoj ukusa i pedantnog procesa proizvodnje, koji uključuje korišćenje lokalnih malina u procesu maceracije, naglašava povezanost sa zemljom i dragocenu svežinu. Delikatna interakcija slatkoće meda i sočnosti maline pruža profil ukusa koji je prepoznatljiv i neuporediv.