Medivača - Potpis 0.7L

quantity
-1+
truck

Jedinstven spoj tradicije pravljenja rakije od jabuke i umeće izrade finih ukusa stopljen je u izvanredni Potpis liker Medena. Ova rakija od jabuke, prožeta medom, cimetom, korom pomorandže i limunom, ima žutu nijansu, osvetljenu zlatnim sjajem. Boca od 700 ml nudi sofisticiranu mešavinu, koju karakteriše harmonija ukusa koja se savršeno uparuje sa svim trpezama i trenucima slavlja i opuštanja. Servirana ohlađena, ova mešavina je svedočanstvo veštine i strasti u proizvodnji domaćih žestokih pića koji prevazilazi uobičajene senzacije ukusa.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Ono što izdvaja Potpis liker Medena je složena i promišljena kombinacija aroma i ukusa. Slatkoća meda nadoknađena je toplinom cimeta, dok korica pomorandže i miris limuna doprinose osvežavajućim cvetnim notama. Svaki gutljaj obećava putovanje kroz privlačni pejzaž dobro izbalansiranog ukusa. Dizajniran je za sve koji cene nijanse i suptilnosti koje se spajaju u zaista izuzetnom piću - koje savršeno upotpunjuje sve prilike.