Orahovača - liker od oraha - Potpis 0.7L

quantity
-1+
truck

Potpis liker Orahovača je sofisticirana mešavina koja kombinuje zemljani ukus zelenih oraha sa suptilnim šarmom pažljivo odabranog bilja. Macerirana u destilatu jabuke, smeša dobija robustan i elegantan karakter. Tamno smeđi izgled nagoveštava dubinu i složenost koja vas čeka u bočici. Sa završnim dodirom livadskog meda, ovaj napitak nudi jedinstven profil ukusa koji poziva na istraživanje, savršen za posluživanje blago ohlađen.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Posebna i inovativna fuzija ukusa Potpis likera Orahovača daje mu prepoznatljivu i jedinstvenu notu. Zeleni orasi nude bogat i prirodan ukus, vešto izbalansiran sa aromom bilja. Infuzija livadskog meda ne samo da zaslađuje ukus, već ga zaokružuje divnim mirisom koji se zadržava na nepcu. Maceracija u destilatu jabuke daje piću oštru svežinu, spremnu da očara čak i najizbirljivije ljubitelje tradicionalnih likera.