Rakija od šljive - Potpis 0.7L - 5 godina Barik

quantity
-1+
truck

Šljivovica iz Potpis asortimana se proizvodi autentičnom metodom dvostruke destilacije u bakarnom kazanu na drva od 500 litara. Vrhunski kvalitet i prefinjen profil ukusa su zasluga dve poznate sorte šljive: Čačanska lepotica i Čačanska rodna. Odležana tri godine u srpskim hrastovim buradima, ova izvanredna rakija poprima privlačnu hrastovu boju. Da biste što bolje uživali u njenim bogatim ukusima, poslužite je i konzumirajte na temperaturi 16-18°C.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Tradicionalni način proizvodnje, koji podrazumeva primenu bakarnog kazana na drva, daje Potpis šljivovici autentičan ukus, u skladu sa dugogodišnjim običajima. Upotreba specifičnih sorti šljiva, Čačanske lepotice i Čačanske rodne, daje jedinstvenost profilu. Trogodišnji proces odležavanja u srpskom hrastu daje rakiji prepoznatljivu hrastovu boju i ističe složenost ukusa. Serviranje na temperaturi od 16-18°C omogućava vam da iskusite punu paletu ukusa rakije, što je čini poželjnim izborom sve koji cene finu izradu i duh tradicije.