Liker od višnje - Potpis 0.7L

quantity
-1+
truck

Potpis liker višnja je oličenje prefinjenog spoja sočnih sokova zrelih višanja i čiste esencije destilata od jabuke. Proces maceracije, gde je sok od višnje delikatno natopljen destilatom, dodaje složenost i dubinu profilu ukusa. Sa svojom tamno rubinskom nijansom, poslužen nakon rashlađivanja, ne samo da poboljšava čulna iskustva, već dopunjuje osvežavajući slatko-kiseli ukus koji ostaje nakon svakog gutljaja.
Prateći porodičnu tradiciju, Rakija Potpis se ističe proizvodnim procesom pet puta dužim od standardnog, sa osloncem na ručne metode. Širok asortiman izuzetnih rakija i likera nastaje na porodičnom imanju na obroncima Avale, spajajući vekovnu mudrost sa snagom prirode i dubokim emocijama za ukus bez premca. Bogati ukusi potiču od pažljivog odabira voća, tradicionalnih metoda i stručnih analiza. Finim podešavanjem tradicionalnih recepata i nastojanjem da pridobije entuzijaste autentičnih, jakih domaćih pića, Rakija Potpis nudi jedinstven ukus koji svaki gutljaj pretvara u opuštajuće i nezaboravno iskustvo.
Posebnost Potpis likera od višnje proizilazi iz izuzetnog uparivanja sastojaka i suptilne tehnike maceracije koja se koristi u njegovoj izradi. Spajanjem soka od višnje sa destilatom jabuke, stvara se jedinstvena nota, koja ističe dubinu i složenost profila ukusa. Baš kao i ukus, konačni izgled likera odražava majstorski spoj vekovnih tradicija i savremenih dodira, nudeći neuporedivno iskustvo za sve poznavaoce i ljubitelje žestokih voćnih napitaka.