Praline srca 200g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian Hearts, u pakovanju od 200g, predstavljaju idealan izbor za poklon. Ovi čokoladni delikatesi, potekli iz srca Belgije, osmišljeni su da oduševe čak i najizbirljivije ljubitelje slatkiša. Ne sadrže alkohol, konzervans, ni veštačke boje, zbog čega su prirodnija alternativa mnogim drugim čokoladama na tržištu. Svaka kutija je pažljivo dizajnirana sa posebnim osvrtom na kvalitet i prezentaciju.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Belgian Hearts nose sa sobom tradiciju i kvalitet jedne od najpoznatijih čokoladnih regija u svetu. Ono što ih čini posebnim nije samo njihov ukus, već i pažnja posvećena svežini i pakovanju. Jedinstvena spoljna ambalaža štiti čokolade unutar folije, osiguravajući da svaki zalogaj ostane svež kao prvog dana. Ova kombinacija visokokvalitetnih sastojaka, pažljive izrade i elegantnog pakovanja čini ih ne samo ukusnim, već i autentičnim belgijskim iskustvom.