Praline caffe latte 60g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian Coffee Latte Seashells predstavljaju sofisticiranu kombinaciju mlečne i bele čokolade oblikovane u prepoznatljive školjke. Unutar svake čokoladne školjke krije se kremasta punjenje sa ukusom kafe i lešnika. Svako pakovanje ovih čokoladnih delikatesa sadrži 60g ukupne težine, što čini ukupno sedam čokoladnih školjki. S obzirom na pažljivo odabrane sastojke i specifičan dizajn, ovaj proizvod je prava poslastica za sve ljubitelje čokolade.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što čini Belgian Coffee Latte Seashells posebnim nije samo njihov prelep dizajn u obliku školjki. Ključna karakteristika ovog proizvoda je harmonija između mlečne i bele čokolade i intenzivnog ukusa kafe u kombinaciji sa lešnikom. Ova kombinacija pruža bogat i slojevit ukus koji se dugo zadržava na nepcima. Svaka školjka je pažljivo izrađena kako bi se postigao savršen balans između čokolade i punjenja. Upravo ova pažnja posvećena detaljima i kvalitetu čini ovu poslasticu idealnim izborom za posebne trenutke i prefinjenim znakom pažnje.