Praline creme brulee 200g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian Creme Brulee praline su čokoladni užitak koji crpi inspiraciju iz poznatog francuskog deserta, poznatog po harmoničnoj igri karamelizovane kore šećera i baršunaste baze vanile. Preslikavajući ovo, sve čari krem brulea inkapsulirne su u raskošnom čokoladnom filu i umotane u vrhunsku mlečnu čokoladu. Svaki komad obećava zalogaj raskoši i uživanja, evocirajući suštinu klasičnog deserta.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što ove praline čini zaista posebnim je pažnja poklonjena očuvanju njihovog kvaliteta i ukusa. Svaka prlaina unutar pakovanja je zaštićena zlatnom folijom, čime se obezbeđuje da čokolada ostane zaštićena od spoljašnjih mirisa i izlaganja svetlosti. Posvećenost svežini je nepokolebljiva - svaki isporučeni proizvod garantuje rok trajanja od najmanje tri meseca od datuma njegovog isteka, čime se obezbeđuje da maksimalno uživate u njihovom vrhunskom kvalitetu.