Praline školjke met.kut 500g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgijske školjke predstavljaju izvanrednu poslasticu upakovanu u elegantnu metalnu kutiju sa 40 precizno oblikovanih komada, garantujući bogato iskustvo uživanja. Osim što mame svojim ukusom, čokoladne školjke su usklađene s vegetarijanskim standardima, bez jaja i alkohola. S obzirom da ne sadrže konzervanse ili veštačke boje, pružaju autentičan i netaknut ukus. Proizvedene s posebnom pažnjom na detalje, ove školjke su pravi predstavnik belgijskog majstorstva.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što izdvaja belgijske školjke nije samo izvrstan ukus, već i promišljenost njihovog pakovanja. Dizajnirana imajući na umu poklone, metalna kutija predstavlja elegantnu i bezvremensku opciju poklona za razne prilike. Osim estetike, jedinstveni spoljašnji omot osigurava da svaka školjka iznutra ostane sveža, čuvajući njen bogat ukus i teksturu. Štaviše, posvećenost njihovom održavanju bez alkohola, konzervansa i boja naglašava posvećenost kvalitetu i prirodnom ukusu. Ovaj proizvod je više od poslastica; to je iskustvo belgijske autentičnosti.