Praline srca 65g the Belgian

quantity
-1+
truck

Chocolate Hearts je premium čokolada koja dolazi iz srca Belgije, poznate po svojoj tradiciji izrade vrhunske čokolade. Pakovanje sadrži 15 mlečnih čokoladica kremaste teksture i bogatog ukusa. Ova čokoladna srca dizajnirana su da budu savršen poklon za posebne prilike, poput godišnjica i rođendana. Bogato i ukusno Belgian Chocolate Hearts pakovanje od 65 grama je sjajan izbor za sve ljubitelje istinskog čokoladnog iskustva.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što Belgian Chocolate Hearts čini posebnim nije samo kvalitet čokolade, već i pažljivo dizajn. Forma srca je odraz pažnje prema detaljima i pruža dodatnu dimenziju uživanju u čokoladi. Broj komada je takođe idealan za deljenje sa voljenima, čineći svaki zalogaj posebnim trenutkom. Pored toga, neto količina od 65 grama osigurava da svaki zalogaj ostane svež i čokoladno bogat.