Praline tiramisu 200g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian Pralines Tiramisu su savršena fuzija vrhunske belgijske čokolade i poznatog italijanskog deserta. Prefinjena kombinacija kafe i čokolade donosi neodoljiv ukus koji očarava nepce pri svakom zalogaju. Elegantno pakovanje od 200g čini ove praline idealnim izborom za poklon. S obzirom da ne sadrže alkohol, konzervanse, boje, kao ni jaja, ovaj proizvod je odgovarajuća poslastica za vegetarijance.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što čini Belgian Pralines Tiramisu posebnim nije samo ukus, već i pažljivo birani sastojci i način na koji su sačuvani. Bez dodatka alkohola, konzervanasa i veštačkih boja, ovaj proizvod ističe se svojom prirodnošću i autentičnošću. Jedinstvena spoljna folija garantuje da sve unutar pakovanja ostaje sveže i zadržava svoj originalni ukus. U svakom komadu ovih pralina oseća se strast i majstorstvo belgijskih čokolatijera.