Premier bark gold čokolada indijski orah

quantity
-1+
truck

Bark Gold bela čokolada je prefinjeni proizvod koji dolazi u elegantnom providnom pakovanju. Težine 110 grama, ova bela čokolada je spoj nekoliko ukusnih sastojaka. U sebi sadrži karamel, indijski orah, pekan orah i kakao zrno, pružajući bogat i kompleksan ukus. Proizvedena je od strane kompanije Premier, koja je poznata po svojim kvalitetnim čokoladnim proizvodima. Ljubitelji slatkiša će uživati u ovom sofisticiranom ukusu koji se izdvaja na tržištu čokolada.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Bark Gold belu čokoladu čini posebnom nije samo njen izvanredan ukus, već i pažljivo birani sastojci i dizajn pakovanja. Kombinacija karamele i dva tipa oraha dodaje složenost ukusu i teksturi, dok kakao zrno pruža blagu gorčinu koja savršeno balansira slatkoću. Elegantno providno pakovanje ističe kvalitet i lepotu proizvoda, čineći da čokolada ugodi nepcu i vizuelno impresionira.