Premier bark mlečna čokolada lešnik

quantity
-1+
truck

Premier bark mlečna čokolada je obogaćena komadićima crne čokolade i pečenim lešnicima, stvarajući savršenu harmoniju ukusa i tekstura. Izrađena je sa pažnjom prema detaljima i stručno uklopljenim sastojcima kako bi vam pružila autentično iskustvo. Ovaj proizvod dolazi u elegantnom providnom pakovanju i sadrži 110g čiste čokoladne uživancije.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Premier bark mlečnu čokoladu sa lešnikom čini posebnom je njen bogat sastav i neodoljiva kombinacija sastojaka. Ova čokolada sadrži najmanje 85% mlečne čokolade, što garantuje intenzivan mlečni ukus, dok pečeni lešnici čine teksturu hrskavom i ukusnom. Dodatno, prisutni su i komadići tamne čokolade, pružajući iznenađujući kontrast i dubinu ukusa. S prirodnom aromom vanile koja se prožima kroz svaki zalogaj, Premier bark mlečna čokolada sa lešnikom je savršen spoj tradicije i luksuza za sve ljubitelje čokolade.