Premier bark mlečna čokolada višnja i badem

quantity
-1+
truck

Premier mlečna čokolada sa bademom, liofilizovanom višnjom i pistaćima je vrhunski izbor za ljubitelje fine čokolade. Težine 75g, ova čokolada sadrži minimalno 90% mlečne čokolade, što je čini bogatom i kremastom. Delikatan dodatak badema, liofilizovane višnje i pistaća doprinosi jedinstvenom ukusu i teksturi. Obogaćena je prirodnom aromom vanile koja dodatno ističe njen sofisticiran ukus.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što čini Premier čokoladu posebno prepoznatljivom je njen elegantni dizajn pakovanja. Providna kutija omogućava da vizuelno uživate u izgledu čokolade pre nego što je probate, dok zelena mašna dodaje notu elegancije. Ovakva ambalaža čini je idealnom za poklon ili posebne prilike. Dodatak liofilizovane višnje dodaje osvežavajući voćni ukus koji se savršeno kombinuje sa bogatstvom badema i pistaća. Sve ove karakteristike čine Premier čokoladu izuzetno posebnom i traženom među ljubiteljima čokolade.