Premier bela čokolada badem pasta 100g

quantity
-1+
truck

Bela čokolada sa badem pastom predstavlja sofisticirani izbor za ljubitelje čokolade. Sa težinom od 100g, ovaj proizvod kombinuje slatkoću bele čokolade s bogatstvom mlevenog pečenog badema. Prirodna aroma vanile dodaje složenost ukusu, dok čokolada sama sadrži minimalno 28% ukupne suve materije kakao delova. Idealna je za posluživanje tokom specijalnih prilika ili kao stavka poklona.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što izdvaja ovu čokoladu od drugih je elegantan zlatno-roze omot, koji odražava premium kvalitet proizvoda unutra. Pored toga, kombinacija bele čokolade i badem paste je retkost na tržištu, čineći je posebno primamljivom. Sa visokim procentom kakao delova, Premier garantuje kvalitet i autentičnost svakog zalogaja. Dodatak prirodne arome vanile dodatno ističe i zaokružuje raskoš ukusa.