Premier bombonjera kraljevska selekcija

quantity
-1+
truck

Kraljevska selekcija iz Premier ponude predstavlja sofisticirani izbor čokoladnih pralina težine 72g. Kombinuju najfiniju mlečnu, tamnu i belu čokoladu. Bogatstvo ukusa dodatno je istaknuto dodacima lešnika, šljive, badema i maline. Svaka pralina je pažljivo kreirana kako bi pružila jedinstveno senzualno iskustvo čokolade. Elegatno pakovanje čini ih idealnim poklonom za svečane prilike.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Kraljevska selekcija ističe se pažljivo odabranim sastojcima i jedinstvenim pakovanjem. Sami čokoladni komadi su elegancije oblika, sa paletom boja koje odražavaju tamnu, mlečnu i belu čokoladu, što pokazuje koliko je pažnje posvećeno detaljima tokom izrade. Elegantna crna kutija sa mašnom dodaje notu luksuza i distinkcije, čineći ove praline savršenim poklonom za specijalne trenutke.