Premier čokolada Ecuador

quantity
-1+
truck

Tamna čokolada Ecuador nastaje od najfinijih sorti kakaovca Arirba National. Sadrži visokih 70% kakao delova, što garantuje bogat i intenzivan kakao ukus koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje čokolade. Ova čokolada je posebno uravnotežena svežim notama tropskog cveća i crvenog voća, čime dobijate jedinstveno iskustvo u svakom zalogaju.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom su nagoveštaji ruma, viskija i duvana. Osetićete karakteristične arome Latinske Amerike koje će vas odvesti na putovanje kroz tropske šume i egzotične destinacije. Ova čokolada je prava poslastica za sva čula i idealan izbor za sve ljubitelje tamne čokolade sa sofisticiranim notama koje je čine jedinstvenom na tržištu.