Premier čokolada rum i badem

quantity
-1+
truck

Premier tamna čokolada sa ukusom ruma i komadićima pečenog badema predstavlja vrhunski kvalitet u svetu domaćih čokoladnih proizvoda. Težine 100g, ova čokolada je obavijena u elegantan zlatno-crni omot koji odmah privlači pažnju. Bogatstvo kakaoa se oslikava kroz visoki sadržaj od minimalno 70% ukupne suve materije. Oplemenjena prirodnom aromom vanile, ova čokolada pruža jedinstveno senzualno iskustvo u svakom zalogaju. Intenzivan ukus ruma dodatno naglašava njenu dubinu i kompleksnost.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Premier tamnu čokoladu izdvaja od ostalih jeste pažljivo ručno izrada koja garantuje autentičnost i kvalitet svake table. S obzirom na to da nije previše slatka, idealna je za one koji preferiraju gorči ukus čokolade. Pored toga, savršena je za poklon ili posebne trenutke opuštanja, kada želite da se počastite nečim posebnim. Elegancija omota i kvalitet sastojaka čine je pravim izborom za one koji znaju da prepoznaju i cene vrhunske čokolade.