Premier čokolada slani badem

quantity
-1+
truck

Premier Gold bela čokolada sa karamelom i pečenim slanim bademom kombinuje bogat ukus bele čokolade sa slatkim karamelom i hrskavim slanim bademima. Svaki zalogaj ove čokolade otkriva bogate slojeve slasti i teksture, čineći je idealnim izborom za uživanje u trenucima opuštanja ili za poklon voljenim osobama. Sa elegantnim pakovanjem i težinom od 100g, Premier Gold čokolada je jedinstveno čokoladno zadovoljstvi koje će vas osvojiti.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Premier Gold belu čokoladu sa karamelom i pečenim slanim bademom čini posebnom je neodoljiv spoj ukusa i pažljivo odabranih sastojaka. Ova čokolada sadrži prirodnu aromu vanile koja doprinosi njenom bogatom i sofisticiranom ukusu. Sadržaj kakao delova od najmanje 28% osigurava kvalitet i autentičan ukus čokolade. Takođe, dodatak karamelizovanih komadića i slanih badema daje joj izvanrednu dimenziju slatko-slanih ukusa. Premier Gold čokolada je savršen izbor za sve prilike i pruža jedinstvenu kombinaciju luksuza i zadovoljstva.