Premier čokolada Tanzanija

quantity
-1+
truck

Tamna čokolada Tanzania je izrađena je od najkvalitetnijih sorti kakaovca Criollo i Trinitario, koji su uzgajani u blizini jezera Malavi u Tanzaniji. Ova čokolada nudi izvanredan spoj gorčine, kiselosti, kao i cvetnih i voćnih aroma, koje su dodatno obogaćene pravom vanilom. Pored toga, pakovanje od 100 grama dolazi u elegantnom omotu sa zebra printom, kao omaž poreklu glavnih sastojaka.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što čini ovu čokoladu posebnom je visok sadržaj organskih sastojaka - preko 50%. Sorte kakaovca koje se koriste u proizvodnji su izuzetno retke, čineći samo 0.1% svetske berbe kakaovca. To daje ovoj čokoladi jedinstvenu reputaciju i stavlja je u kategoriju premium čokoladnih proizvoda. Ova tamna čokolada ne samo da nudi vrhunski ukus, već i elegantnim pakovanjem odražava bogatu kulturu i prirodne lepote Tanzanije.