Premier draže badem

quantity
-1+
truck

Draže badem cimet je ukusna kombinacija draže bombona sa bademom i cimetom obavijenih mlečnom čokoladom. Ovaj slatkiš se odlikuje bogatim ukusom mlečne čokolade, koja sadrži najmanje 56% kakao sastojaka. U sredini svake draže bombone nalazi se pečeni badem, koji čini čak trećinu sastava bombone. Mleveni cimet dodaje aromatičnu notu koja se izdvaja i daje bombonama specifičan karakter i zaokružen ukus.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Draže badem cimet čini posebnim nije samo ukusna kombinacija sastojaka, već i njihov kvalitet. Mlečna čokolada koja obavija badem sadrži čak 33% udela kakaoa, obezbeđujući bogat i izbalansiran ukus. Pečeni badem koji se koristi je pažljivo odabran da bi se postigla savršena tekstura, dodatno obogaćena suptilnom notom cimeta.