Premier draže bombonjera karamel 180g

quantity
-1+
truck

Bombonjera Karamel Koktel brenda Premier donosi bogatu paletu ukusa u svakoj kutiji težine 180g. Ova kolekcija sadrži kombinaciju karamela sa različitim ukusima i čokoladama. Uživajte u savršenom spoju karamele sa mlekom obavijene mlečnom čokoladom, ili se prepustite kremastoj karameli sa ukusom kapućina obavijenoj belom čokoladom. Za ljubitelje intenzivnijih ukusa tu je i karamela sa bademom u tamnoj čokoladi, kao i ona sa notama irskog krema u kombinaciji bele i mlečne čokolade.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Premier Bombonjera Karamel Koktel ističe se sofisticiranim izborom čokoladnih ukusa koji zadovoljava čak i najzahtevnije sladokusce. Svakom komadu je dodata prirodna aroma vanile koja dodatno obogaćuje i ističe ukus karamele i čokolade. Mešavina tradicionalnih i inovativnih kombinacija garantuje jedinstveno iskustvo degustacije. Premier se posvetio kreiranju proizvoda koji će postati nezaobilazan deo svakog svečanog trenutka. Ova bombonjera ne samo da pruža predivan ukus, već i priču o strasti prema čokoladi i pažnji prema detaljima.