Premier draže bombonjera paleta

quantity
-1+
truck

Bombonjera Paleta je izuzetna kolekcija draže bombona koje pružaju različite ukuse i teksture. Unutar ove kolekcije možete pronaći badem u beloj čokoladi sa karamelom, zrno kafe u tamnoj čokoladi, kao i lešnik u mlečnoj i beloj čokoladi. Ovaj asortiman bombona kombinuje kvalitetne sastojke, a elegantna kutija sa mašnom dodatno naglašava prefinjenost proizvoda, pružajući savršen poklon za posebne prilike.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Svaki draže bombon u ovoj kolekciji sadrži minimalni procenat suve materije kakao delova, čime se osigurava autentičnost ukusa. Kvalitetna tamna čokolada sa 54%, bela čokolada sa karamelom sa 28% i mlečna čokolada sa 33% kakao delova, zajedno sa pečenim lešnikom i bademom, stvaraju jedinstveno iskustvo degustacije. Elegantno pakovanje dodatno ističe pažnju prema detaljima i posvećenost kvalitetu. Za one koji traže nešto posebno, Premiera bombonjera Paleta nudi jedinstveno iskustvo čokoladnog zadovoljstva.