Premier draže bombonjere Novi Sad

quantity
-1+
truck

Draže bombonjera Novi Sad je unikatna kolekcija, čije pakovanje elegantno prikazuje karakteristične detalje grada, stvarajući vizualnu povezanost između ukusa i kulture. U svakoj bombonjeri nalazi se mešavina draže bombona s različitim punjenjima: lešnik u mlečnoj i beloj čokoladi, badem u mlečnoj čokoladi i specijalna varijanta badema u mlečnoj čokoladi sa dodatkom cimeta. Težina svake kutije iznosi 180 grama i pruža čaroliju ukusa i vizuala za svakog ljubitelja slatkiša.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što čini bombonjeru Novi Sad posebnom jeste kombinacija kvalitetnih sastojaka i pažljivo odabranih ukusa. Mlečna čokolada sadrži najmanje 46% kakaoa, dok bela čokolada ima minimalni udeo od 16%. Svaka bombona je obogaćena prirodnom aromom vanile koja dodaje dubinu ukusu. Pečeni badem, sa udelom od 16%, pruža hrskavost i kontrast mekoći čokolade. Osim što je prefinjena poslastica, ova Premier bombonjera je i putovanje kroz kulturnu i gastronomsku baštinu Srbije.