Premier draže brusnica

quantity
-1+
truck

Draže brusnica predstavlja ukusnu kombinaciju tamne čokolade i kandirane brusnice, pažljivo upakovane u pakovanje od 100g. Ove bombone su pažljivo kreirane kako bi se postigao savršeni balans između gorkog ukusa tamne čokolade i osvežavajuće kiselosti brusnice. Tamna čokolada koja obavija brusnicu sadrži čak 70% kakao delova, a prirodna aroma vanile dodatno naglašava kvalitet i autentičnost čokolade.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Draže brusnicu čini posebnom je jedinstven sastav. Tamna čokolada sa čak 45% sadržaja i minimalno 70% kakao delova pruža bogat i intenzivan ukus koji se savršeno kombinuje sa slatkom kandiranom brusnicom. Emulgator sojin lecitin dodatno doprinosi teksturi proizvoda, dok prirodna aroma vanile daje finu notu koja upotpunjuje ukupno iskustvo. Ova kombinacija čini Draže brusnica izuzetno primamljivim za sve ljubitelje čokolade.