Premier draže grožđe

quantity
-1+
truck

Draže suvo grožđe su ukusne Premier bombone koje kombinuju slatkoću mlečne čokolade sa prirodnim ukusom suvog grožđa. Pakovanje od 100g pruža idealnu količinu za uživanje tokom pauza ili posebnih trenutaka. Sastojci kao što su mlečna čokolada sa minimumom 45% kakao delova i suvo grožđe sa istim procentom garantuju bogat ukus.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što izdvaja ove draže bombone od ostalih je pažljivo odabrana kombinacija sastojaka. Mlečna čokolada sadrži minimum 33% kakao delova, što je čini posebno kremastom i bogatom. Sa druge strane, suvo grožđe je konzervirano pomoću sumpor-dioksida, očuvavši tako prirodni ukus. Dodatak glukoznog sirupa i sredstava za glaziranje, poput arapske gume i šelaka, pruža bombonama sjajan izgled i dodatnu teksturu. Ova pažnja prema detaljima i kvalitetu sastojaka čini ovaj proizvod istinski posebnim među konkurencijom.