Premier Kraljevski desert

quantity
-1+
truck

Premier Kraljevski desert se sastoji od kvalitetne mlečne čokolade obogaćene sa više od 50% mlevenog lešnika. Osim čokolade i lešnika, desert je obogaćen prirodnom aromom vanile, koja dodaje notu elegancije. Ova čokoladna poslastica pruža savršeno iskustvo ukusa koje kombinuje slatkoću čokolade sa orašastom, zemljanom notom lešnika. Dolazi u elegantnom pakovanju od 200g, idealnom kao poklon za sve prilike.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Premier Kraljevski desert privlači pažnju elegantnim pakovanjem. Crna kutija je ukrašena zlatnim natpisom i opremljena ručkom na vrhu, što olakšava nošenje i čini je idealnim poklonom. Unutar ove elegantne ambalaže krije se savršeno iskustvo ukusa koje kombinuje bogatu mlečnu čokoladu sa glatkom zemljanom teksturom mlevenih lešnika, pružajući harmoniju slatkoće i orašaste jačine koja osvaja sva čula.