Premier LIO jagoda

quantity
-1+
truck

Liofilizovana jagoda u beloj čokoladi je jedinstvena kombinacija slatkih i voćnih ukusa. Ovaj proizvod dolazi u pakovanju od 60 grama i sastoji se od draže bombona koje kombinuju neodoljiv ukus bele čokolade i svežine jagode. Glavni sastojci su bela čokolada sa minimum 87% udela i liofilizovana jagoda koja čini najmanje 10% ukupnog sadržaja. Pored toga, u beloj čokoladi se nalazi minimalno 28% suve materije kakao delova, čime je zagarantovan bogat i autentičan ukus. Delikatan dodatak vanile i sojinog lecitina upotpunjuje ovu ukusnu kombinaciju.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je upotreba liofilizovane jagode. Liofilizacija je proces sušenja voća koji zadržava skoro sve nutritivne vrednosti i prirodnu boju voća. U kombinaciji sa bogatom belom čokoladom, ove draže bombone nude savršen balans između slatkoće čokolade i osvežavajuće kiselosti jagode. Prirodna aroma vanile dodatno obogaćuje ukus čokolade, pružajući dodatnu dimenziju senzacionalnom ukusu.