Premier LIO kupina

quantity
-1+
truck

Liofilizovana kupina u mlečnoj čokoladi predstavlja savršen spoj prirodnih aroma i kvalitetnih sastojaka. Kombinuje ukus sveže kupine sa bogatom mlečnom čokoladom, nudeći autentično i jedinstveno iskustvo za nepce. U pakovanju od 60g, ovaj delikates je idealna poslastica za sve ljubitelje čokolade. Sastojci koji ga čine, poput mlečne čokolade sa minimalno 87% udela i liofilizovane kupine, garantuju visoki kvalitet i autentičan ukus, dodatno obogaćen prirodnom aromom vanile.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim jeste upotreba liofilizovane kupine, koja zadržava sve nutritivne vrednosti i autentičan ukus sveže kupine. Uz visok procenat mlečne čokolade od čak 87%, ljubitelji čokolade mogu biti sigurni da će uživati u kremastoj i bogatoj teksturi. Kakao delovi od minimum 33% pružaju intenzivan čokoladni ukus, dok aroma vanile dodaje notu slasti. S obzirom na pažljiv odabir i kombinaciju sastojaka, ove draže bombone predstavljaju vrhunsku čokoladnu poslasticu.