Premier LIO Malina

quantity
-1+
truck

Liofilizovana malina u tamnoj čokoladi predstavlja savršenu kombinaciju voća i slatkiša u jednom proizvodu. Težine 60g, ove draže bombone nude osvežavajući ukus maline obavijen gustim slojem tamne čokolade. Sastojci koji čine ovaj delikates uključuju visokokvalitetnu tamnu čokoladu sa najmanje 87% kakao mase. Emulgatori kao što je sojin lecitin dodaju teksturu, dok prirodna aroma vanile pruža dodatnu dimenziju ukusu.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je visok procenat kakao delova od najmanje 70% u čokoladi, garantujući intenzivan čokoladni ukus. Liofilizacija maline omogućava da se sačuva njen prirodni ukus, tekstura i hranljive vrednosti, što rezultira pravim voćnim iskustvom u svakom zalogaju. Kombinacija suve, hrskave maline i kremaste čokolade stvara neodoljiv kontrast tekstura. Upotreba prirodne arome vanile dodatno obogaćuje čokoladni profil ovog proizvod, čineći ovu deliciju pravim izbororm za ljubitelje kvalitetnih slatkiša.