Premier mlečna čokolada karamel lešnik

quantity
-1+
truck

Sa ukusnim spojem karamelizovanog lešnika i fine pržene kafe, Premier mlečna čokolada pruža jedinstvenu poslasticu za istinske sladokusce. Kao dodatak, prirodna aroma vanile daje posebnu notu koja obogaćuje i zaokružuje ukus. Elegantan omot u zlatnim i kajsija bojama dodatno doprinosi ekskluzivnosti ovog proizvoda, čineći ga idealnim poklonom ili poslasticom za posebne prilike.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što čini čokoladu Premier posebnom je ručna izrada, koja garantuje kvalitet i autentičnost svakog komada. Pažljivo odabrani sastojci, uključujući kakao delove sa minimumom od 33%, usitnjeni karamelizovani lešnik i mlevenu prženu kafu, ističu bogatstvo i dubinu ukusa. Pored toga, prirodna aroma vanile pruža dodatnu složenost koja je teško naći kod drugih čokolada na tržištu.