Premier tamna čokolada 80%

quantity
-1+
truck

Premier čokolada sa 80% kakao delova je prava poslastica za ljubitelje tamne čokolade. Svaka kockica oduševljava svojom bogatom i intenzivnom čokoladnom aromom, pružajući neodoljivu senzaciju na nepcu. U elegantnom pakovanju od 100g čistog uživanja, ova tamna čokolada je savršena za lične trenutke opuštanja ili kao stavka poklona.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom je visok sadržaj kakaoa od 80%, što je idealno za prave ljubitelje tamne čokolade. Izrađena je pažljivo od najkvalitetnijih zrna kakaoa, a prirodna aroma vanile dodaje notu blage slatkoće koja savršeno balansira intenzivne ukuse. Sa svakim zalogajem, osetićete duboku i kompleksnu kombinaciju ukusa karakterističnu za Premier.