Premier tamna čokolada karamel i so

quantity
-1+
truck

Premier tamna čokolada sa karamelom i morskom soli je pravi delikates za sve ljubitelje čokolade. Svaka kockica pruža savršeno izbalansiranu kombinaciju gorčine tamne čokolade, slatkog karamela i blage morske soli. Ova čokolada je obogaćena prirodnom aromom vanile, dodajući složenost ukusu i čini je neodoljivom za nepce.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovu tamnu čokoladu čini posebnom jeste njen visoki sadržaj kakaoa od minimalno 54%. To doprinosi intenzivnom ukusu, čineći je savršenim izborom za prave ljubitelje tamne čokolade. Karamelizovani šećer dodaje slatku notu, dok morska so pruža iznenađujući kontrast i dodatnu dubinu ukusu.