Premier tamna čokolada višnja karamel lešnik 100g

quantity
-1+
truck

Premier tamna čokolada sa višnjom i karamelizovanim lešnikom je savršen spoj luksuza i ukusa. Dolazi u elegantnom crno zlatnom pakovanju koje odmah privlači pažnju. Sa 70% kakao delova, ova čokolada pruža dubok, bogat ukus, dok se usitnjeni karamelizovani lešnik dodatno ističe svojom hrskavošću i slatkim tonovima.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Premier tamnu čokoladu sa višnjom i karamelizovanim lešnikom čini posebnom su njeni pažljivo odabrani sastojci i neodoljiva kombinacija ukusa. Višnje dodaju osvežavajuću notu slatkoće, dok karamelizovani lešnik pruža bogatstvo i teksturu. S 70% kakao delova, ova čokolada je idealna za ljubitelje tamne čokolade koji traže intenzivan ukus. Osim toga, njeno luksuzno pakovanje čini je izvanrednim poklonom za posebne prilike ili trenutke kada želite sebe ili voljenu osobu počastiti nečim posebnim.