Proper No. Twelve Whiskey

quantity
-1+
truck

Proper No. Twelve je mešani irski viski koji se proizvodi u skladu sa tradicionalnom irskom destilacijom. Odlikuje se notama vanile, meda i nagorelog hrasta i prolazi kroz trostruku destilaciju kako bi zadobio svoju karakterističnu glatkost i kvalitet. Ime ovog viskija je inspirisano Dablinom 12, oblasti u kojoj je odrastao njegov tvorac, poznati MMA borac Conor McGregor. Odležava minimalno tri godine u pažljivo odabranim ex-bourbon buradima, što rezultira zlatno žutom bojom i bogatom aromom žita i slada.
Destilerija Proper je mesto gde se rađa izvanredan mešani irski viski, poznat kao Proper No. Twelve. Ova destilerija se ponosi tradicijom i stručnošću u procesu destilacije, a svaki korak u proizvodnji pažljivo se nadgleda kako bi se osigurao vrhunski kvalitet. Smeštena u srcu Irske, destilerija Proper koristi ručno birana ex-bourbon burad za odležavanje viskija, čime se postiže jedinstvena aroma i bogat ukus.
Ono što ovaj viski čini posebnim je njegov bogat i pun ukus koji oduševljava svako nepce. Osetićete arome zrelog voća koje se savršeno kombinuju sa notama meda i blagog bibera, pružajući jedinstvenu paletu ukusa. Proper No. Twelve se ističe toplom i elegantnom završnicom koja je obogaćena tonovima karamele i nagorelog hrasta. Ovim viskijem je čuveni MMA borac Conor McGregor zakoračio u svet proizvodnje viskija, koji je ubrzo zadobio simpatije vrsnih poznavalaca i ljubitelja širom sveta.