Quet Chardonnay 0.75l

quantity
-1+
truck

Quet Chardonnay je izvanredno vino koje očarava punoćom i bogatstvom ukusa. Donosi aromu zrelog voća, u kojima se ističu note krušaka, sočnih kajsija i egzotičnog voća. Sve ovo upotpunjuje prijatna citrusna završnica koja osvežava nepce i ostavlja dugotrajan utisak. Ovo elegantno vino je savršen izbor za ljubitelje harmoničnih i bogatih vina.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Ono što Quet Chardonnay čini posebnim je to što se savršeno slaže sa raznim vrstama hrane. Idealna je pratnja zrelog masnog kačkavalaj, morskih plodova i ribe na žaru, pružajući im dodatnu dimenziju ukusa. Takođe se odlično uklapa sa piletinom i rižotom sa povrćem. Quet Chardonnay će vašu gastronomsku avanturu učiniti nezaboravnom, doprinoseći balansu i harmoniji svakog obroka.