Quet Grašac 2019 0.75l

quantity
-1+
truck

Quet Grašac 2019 je izvanredno belo vino koje će vas očarati svojom svetlo žutom bojom i osvežavajućim ukusom. Nudi bogat spektar aroma, uključujući kore limuna, zrele citrusne note, svežu žutu breskvu i delikatan miris belog cveća. Sa umerenom punoćom i obiljem arome, mekom teksturom i savršenim balansom između šećera i kiselina, pruža jedinstveno vinsko iskustvo.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Ono što Quet Grašac 2019 izdvaja od drugih vina je geografsko poreklo i izvanredan kvalitet. Proizvedeno od sorte grožđa Grašac, čime se garantuje autentičnost i izvanredan ukus. Sa suvim karakterom i alkoholnim sadržajem od 13%, idealan je partner uz paste, začinjenu piletinu i koziji sir. Temperatura serviranja od 9-11°C dodatno naglašava njegovu svežinu i složene arome.