Quet Pinot Noir Rose 0.75l

quantity
-1+
truck

Quet Pinot Noir Rose je izvanredno vino koje svojom karakterističnom nepredvidivošću tokom fermentacije i kasnije pripreme donosi jedinstveno iskustvo. Ovo vino osvaja aromama crvenog bobičastog voća koje se ističu na nepcu. Umerenim telom, Quet Pinot Noir Rose pruža harmoničan balans između voćnih nota i sveže kiseline, stvarajući nezaboravan ukusni doživljaj. Osim toga, očaravajuća boja ovog vina, poput ružinog pupoljka, čini ga i vizualno privlačnim.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Ono što Quet Pinot Noir Rose čini posebnim je njegova sposobnost da se savršeno uklopi uz različite vrste jela. Slaže se sa salatama, laganim pastama i desertima, pružajući dodatnu dimenziju ukusa obroku. Sa preporučenom temperaturom serviranja 9-10°C, idealno je za uživanje u društvu i doprinosi prijatnom ambijentu bilo koje večeri. Ovo sušno vino sa 14% alkohola ponosno predstavlja Srbiju i njenu bogatu vinsku tradiciju.