Suvo belo vino Pinot sivi Radovanović

quantity
-1+
truck

Pino sivi iz podruma Radovanović je izvanredno suvo belo vino, napravljeno od 100% sivog Pinot-a. Njegova zlatnožuta boja s blagim bakarnim tonovima i blage cvetne arome obogaćene notama zrelog voća, poput kruške i dinje, ističu njegovu eleganciju. Ovo vino nudi pun ukus s živahno izbalansiranim kiselinama i voćnom završnicom, pružajući vinsko iskustvo kome ćete se rado vraćati.
Podrum Radovanović predstavlja spoj tradicije i savremenih vinskih praksi. Ponosi se visokokvalitetnim vinima koja odležavaju u francuskim, američkim i srpskim hrastovim buradima. Sa 30 hektara vinograda u srcu Šumadije, vinarija koristi povoljnu klimu, geološke karakteristike i raznolika zemljišta za proizvodnju vrhunskih sorti kao što su Cabernet, Prokupac, Riesling, Chardonnay i Pinot.
Sivi pino se ističe harmonijom ukusa i mirisa, odlikujući se zlatnožutom bojom koja nagoveštava prefinjen profil. Cvetne note sjajno se kombinuju s tonovima zrelog voća, stvarajući sofisticiranu paletu mirisa. Ovo vino takođe se ističe svojom živahnom kiselosti i kompleksnom voćnom završnicom, pružajući osvežavajuće iskustvo. S preporučenom temperaturom serviranja od 10-12 °C, odlično se slaže s različitim jelima, čineći ga izborom za istinske ljubitelje vina.