Raffaello 150g

quantity
-1+
truck

Raffaello spada u omiljene i najpoznatije poslastice širom sveta. Ove šarmantne kokos kuglice dolaze u elegantnom pakovanju od 150 grama. Svaka kuglica sastoji se od pažljivo odabranog badema uronjenog u ukusnu kremu od kokosa, obavijenu tankim hrskavim vaflom posutim kokosovim brašnom. Ova kombinacija stvara neodoljivu mešavinu tekstura i ukusa, pružajući istinski užitak za sva čula.
Ferrero je prestižni svetski brend poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti kvalitetu i ukusu. Ovaj italijanski gigant u proizvodnji čokolade i slatkiša ima bogatu istoriju koja se proteže više od šest decenija. Ferrero je stvorio neke od najpoznatijih i najomiljenijih slatkiša na svetu, uključujući Ferrero Rocher, Kinder čokoladice i Nutella namaz.
Ono što Raffaello čini posebnim je jedinstvena harmonija ukusa i elegantna prezentacija. Svaka kuglica ove poslastice pažljivo je izrađena s pažnjom prema detaljima, pružajući vam luksuzno iskustvo svaki put kad je probate. Kokosova krema dodaje egzotičnu notu, dok bademi dodaju hrskavost i blagu orašastu aromu. Raffaello je savršen izbor za sve prilike, bilo da želite da se razmazite ili da obradujete voljenu osobu slatkom poslasticom koja se pamti.